Nova junta de Joventuts Musicals de Tortosa

Ens sentim compromesos amb la música, la portem al cor; com també Tortosa i les Terres de l’Ebre i volem col·laborar en la creació d’aquest vincle entre poble i música, tan necessari i indispensable per a assolir una societat solidària i empàtica. El nostre objectiu és promoure la música i col·laborar amb altres entitats relacionades amb el món cultural i musical de Tortosa i de les Terres de l’Ebre.  

Tenim molts artistes locals d’alt nivell professional a Tortosa i també arreu del nostre territori. I la nostra principal línia de treball ha de ser recolzar-los i esdevenir l’altaveu per fer arribar les seves propostes culturals a la nostra ciutat.

Estem integrats a Joventuts Musicals de Catalunya, on també tenim accés a propostes d’artistes d’arreu del país.

Esperem retrobar-mos molt aviat gaudint dels concerts, espectacles, actes i propostes en les quals estem treballant activament. 

Cordialment,

La Junta

Elisa Huguet Espelta (presidenta), Enric Roig Montagut (vice-president), Jordi Bonilla Julià (tresorer), Joaquim Rochet Sabaté (secretari), José Ricardo Forner Ramón (vocal), Ivan Launes Montaña (vocal), Òscar Ologaray Arasa (vocal).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *