Joventuts Musicals de Tortosa recupera l’activitat amb un nou cicle de concerts

Joventuts Musicals recupera la seua activitat a Tortosa i és que recentment s’ha renovat la junta de l’entitat per tal de tornar a donar dinamisme a l’entitat i programar nous cicles de concerts a la ciutat.

La nova presidenta de Joventuts Musicals a Tortosa, Elisa Huguet, ha destacat que “emprenem aquest repte amb tota la il·lusió i ganes de poder aportar el nostre gra d’arena al foment de la cultura”. Huguet ha agraït la tasca duta a terme per l’anterior junta i ha exposat que de setembre a desembre del 2021 tindrà lloc el primer cicle de concerts, on hi destaca l’actuació de la soprano Raquel Andueza, acompanyada de la Galania, el 17 de setembre als Reials Col·legis.

La resta de concerts del Cicle seran a l’Auditori Felip Pedrell. El 2 d’octubre el Quartet Neus Català, format pels violinistes Marta Cardona, Albert Carbonell, el violista Miquel Córdoba i el violoncel·lista Marçal Ayats. El 14 de novembre serà el torn de Lluís Capdevila i per últim, el 12 de desembre la Companyia Il·luminati, amb el trio de tenors Albert Mora, Miquel Cobos i Ezequiel Casamada, acompanyats del pianista Dani Garcia.

La nova junta vol complementar l’oferta musical a Tortosa i atreure visitants de tot el territori amb propostes de qualitat

Òscar Ologaray, vocal de l’entitat, ha manifestat la voluntat de Joventuts Musicals per poder apropar la música al públic més jove. “Volem complementar l’oferta musical de qualitat a la ciutat i al territori, perquè estem convençuts que amb els artistes que vindran Tortosa acollirà gent d’arreu del territori, esdevenint aquesta Capital de la Cultura Catalana que reivindiquem”, ha dit.

En aquesta línia el vicepresident, David Mateu, ha manifestat que “la voluntat és la de poder oferir una programació de qualitat amb dos cicles de concerts de diferents estils a l’any”. Mateu també ha volgut agraït “la voluntat de treballar conjuntament de l’Ajuntament de Tortosa” i ha anunciat que es buscarà la col·laboració i complicitat de la resta d’institucions del territori.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *