Joventuts Musicals programa un concert solidari diumenge 12 a les 12h al parc de Tortosa  

L’entitat posa punt i final al primer cicle de concerts amb una proposta solidària en benefici del Banc dels Aliments

Joventuts Musicals de Tortosa organitza un concert solidari en benefici del Banc dels Aliments aquest proper diumenge 12 de juny, a les 12h, al parc Teodor González de Tortosa. Amb aquesta proposta, l’entitat posa punt i final al primer cicle de concerts (gener — juny 2022) i avança en la preparació de  la nova temporada (setembre — desembre 2022) que properament presentarà.

En aquesta ocasió, seran els mateixos membres de la junta de Joventuts Musicals qui, de manera desinteressada, posaran la seua música en un esdeveniment que pretén recollir fons per la lluita contra la fam, en un moment de màxima necessitat. El concert no requereix comprar de forma anticipada cap entrada, sinó que hi haurà accés lliure i s’instal·larà una urna per tal que tots aquells qui vulguin col·laborar amb el Banc dels Aliments puguin fer el seu donatiu durant el concert.

La presidenta de Joventuts Musicals de Tortosa, Elisa Huguet, ha convidat tothom a participar ja que “és una bona oportunitat per poder gaudir de la música clàssica i alhora col·laborar en una causa solidària”. En aquesta línia Huguet ha reivindicat l’art i la cultura com elements transformadors, tot indicant que “per a la junta de Joventuts Musicals és un orgull poder regalar la nostra música en benefici del Banc dels Aliments”.

Per la seua part, el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha agraït l’activitat i ha fet una crida a la participació, tot posant en valor “la importància de col·laborar en un moment molt complex” i és que com des de l’entitat sempre recorden: la fam no fa vacances.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *