Nova junta de Joventuts Musicals de Tortosa

Ens hem decidit a fer el pas endavant perquè ens sentim compromesos amb la música, la portem al cor; perquè estimem Tortosa i les Terres de l’Ebre i les defensarem sempre, i volem col·laborar a seguir creant aquest vincle entre poble i música, tan necessari i indispensable per a la societat, per al seu desenvolupament empàtic. El nostre objectiu és seguir promovent la música i seguir col·laborant amb altres entitats relacionades amb el món cultural i musical de Tortosa i voltants. Ens hi esforçarem tot el que podrem; hi posarem tota la nostra voluntat i sentiment per la música. 

Aquest ha estat un any complicat per al món. La música, el món cultural també s’ha vist afectat. Sense que hagi passat encara del tot el daltabaix, s’albira un futur amb possibilitats de normalitat desitjada, amb ganes de superar i gaudir tot allò que ens hem perdut durant tots aquest mesos. 

Tenim molts artistes locals d’alt nivell professional a Tortosa i també arreu del nostre territori. I la nostra principal línia de treball ha de ser recolzar-los i esdevenir l’altaveu per fer arribar les seves propostes culturals a la nostra ciutat. Estem integrats a Joventuts Musicals de Catalunya, on també tenim accés a propostes d’artistes d’arreu del país. Esperem retrobar-mos molt aviat gaudint dels concerts, espectacle, actes… propostes en les que estem començant a treballar. 

Ens plau comunicar-vos que reprenem l’activitat musical a partir d’aquest setembre, amb un concert mensual fins a acabar aquest 2021. Us anirem informant de totes les activitats i novetats que proposem. 

Cordialment,

La Junta entrant

Elisa Huguet Espelta (presidenta), David Matheu Haskell-Bell (vice-president), Jordi Bonilla Julià (tresorer), José Ricardo Forner Ramón (secretari), Cecília Aymí López, Ivan Launes Montaña, Òscar Ologaray Arasa (vocals).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *